Тимошенко про «тушок»: Я — перша, хто несе відповідальність за кожну «крису»

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© vnovosti.net
«Ми, політики, вивели нову породу — «тушки», які здатні тільки їсти та справляти нужду… Ми легко знайдемо пояснення, чому так сталося, чому ці тушки з’явилися в наших списках. Пояснення завжди знайти легко. Але це аж ніяк і за жодних обставин не є для нас вибаченням», - вважає лідер «Батьківщини».

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко вважає, що несе персональну відповідальність за кожного з опозиціонерів, які перейшли на бік правлячої коаліції.

Про це Тимошенко повідомила в ексклюзивному інтерв’ю ZN.UA. Екс-прем’єр передала з Качанівської колонії відповіді на запитання, запропоновані виданням ZN.UA.

Тимошенко висловила переконання, що сьогодні політики вже не мають права брати одноособову відповідальність за якість мажоритарних та партійних списків. «Бо це не наша власність. Це - право людей, які про це навіть не знають», - підкреслила вона.

«Ми можемо схибити і помилитися. Ми вже не раз підвели людей, які нам повірили. Хабарники, пристосуванці та «криси» - це, на жаль, наші «криси» (спеціально не перекладаю, бо саме - «криси», а не щури)», - зазначила вона.

«Ми, політики, вивели нову породу - «тушки», які здатні тільки їсти та справляти нужду… Ми легко знайдемо пояснення, чому так сталося, чому ці тушки з’явилися в наших списках. Пояснення завжди знайти легко. Але це аж ніяк і за жодних обставин не є для нас вибаченням», - вважає лідер «Батьківщини».

«Я - перша, хто несе відповідальність за кожну «крису». Мені важко і боляче це визнавати, але мушу», - заявила вона.

Водночас, Тимошенко, у відповідь на запитання ZN.UA, не стала заперечувати, що в списках опозиції можливо будуть кандидати, котрі потраплять туди «на комерційній основі».

«А що, в нас уже запровадили фінансування парламентських партій з державного бюджету - так, як у всіх демократичних країнах?.. Можливо, ви вірите тому, що якусь опозиційну партію благодійно фінансує середній клас? Так у нього після владних реформ вже немає нічого, крім боргів», - заявила Тимошенко.

«Тому не хочу вас дезінформувати. Ми шукатимемо фінансову підтримку для проведення виборів, але таким чином, щоб «іуд» у комплекті із цією допомогою більше не було», - заявила вона.

Екс-прем’єр також висловилась за те, щоб джерела фінансування партій були оприлюднені. «Я за те, щоб моральність політики починалася в тому числі і з публічності фінансових джерел», - додала лідер «Батьківщини».

Подробиці читайте в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна» в ексклюзивному інтерв’ю з Юлією Тимошенко. !zn

Читайте також:

Тимошенко: Якщо Росія прогарантує незалежність Межигір’я, Україну здадуть легко і не замислюючись

Гриценко: Іващенка посадили з провини депутата від «БЮТ-Батьківщина»

Тимошенко можуть відправити у в’язницю на 19 років

Німецькі лікарі рекомендують Тимошенко термінове психосоматичне лікування, - МОЗ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі