Тимошенко розлила у своїй лікарняній палаті ртуть

Поділитися
© president.lt
Екс-прем'єр, яка знаходиться на лікуванні в центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці», випадково впустила термометр. У зв'язку з цією подією Тимошенко і ще одну пацієнтку, яка перебувала в палаті з екс-прем'єром, терміново перевели в інше приміщення, а в палаті провели демеркуризацію.

Під час вечірнього медогляду о 20:20 екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка перебуває на лікуванні у ЦКЛ № 5, випадково впустила медичний термометр, який впав на підлогу і розбився. Про це сьогодні повідомляє прес-служба Держпенітенціарної служби України.

У зв'язку з цим Юлію Тимошенко і ще одну пацієнтку, яка перебувала в палаті з екс-прем'єром, терміново перевели в інше приміщення, а в палаті провели демеркуризацію (очищення приміщення від ртуті).

«На місці події вже побували представники місцевої СЕС для виконання необхідних досліджень, визначення ефективності демеркуризаційні заходів та визначення можливості безпечного подальшого використання зазначеного приміщення. Керівництво медустанови повідомило, що за результатами роботи СЕС, даний випадок у палаті ЦКЛ не вплинув на стан здоров'я пацієнтів, і сама палата є цілком безпечною для перебування», - цитує прес-служба слова помічника голови Держпенітенціарної служби Ігоря Андрушка.

На даний момент Тимошенко і її сусідку повернули в палату, де вони перебували раніше. !zn

Читайте також:

Парламентська більшість відмовилася відпускати Тимошенко лікуватися за кордон

Азаров не виключив можливості лікування Тимошенко за кордоном

Швейцарія готова виступити посередником між ЄС та України і прийняти на лікування Тимошенко

Путін: Росія готова прийняти Тимошенко на лікування

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі