Кірєєв відмовив Тимошенко у відводі суду

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв знову відхилив клопотання екс-прем'єра Юлії Тимошенко про відвід суду, який розглядає порушену проти неї «газову справу».

«У даний час у цій справі відсутні будь-які порушення вимог закону, які могли б свідчити про необ'єктивність судді при розгляді вказаної кримінальної справи», - оголосив рішення суду Р.Кірєєв.

Після цього Ю.Тимошенко знову заявила клопотання про відвід судді Р.Кірєєва на тій підставі, що він не прийняв рішення про закриття «газової справи» через відсутність складу злочину.

Ю.Тимошенко додала, що Р.Кірєєв лише два роки працює суддею, тому вона сумнівається, що він має достатній фаховий рівень і досвід, щоб розглядати її справу.

Нагадаємо, напередодні нардепи політичної сили Ю.Тимошенко поводили себе в суді недозволено і некоректно, за що двох з них було виведено з зали суду.

6 липня суддя Печерського суду Родіон Кірєєв видалив екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко із зали судових засідань через неповагу до суду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі