Тимошенко у лікарні провела понад 122 години зустрічей з гостями

Поділитися
© president.lt
За період перебування у харківській лікарні Юлією Тимошенко були проведені 32 зустрічі з захисниками загальною тривалістю понад 90 годин, 9 зустрічей з іноземними політиками загальною тривалістю близько 24 годин, а також вона мала 2 побачення з рідними, що тривали близько 8 годин.

У період 9-28 червня поточного року екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка перебуває у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" №5 міста Харкова постійно і активно спілкувалася зі своїми захисниками та іншими відвідувачами, повідомили у Державній пенітенціарній службі (ДПтС).

"Зокрема, протягом зазначеного періоду засуджена провела низку тривалих зустрічей з іноземними політиками, представниками міжнародних організацій. В цілому, протягом періоду проходження реабілітації у медзакладі її активність у спілкуванні з гостями (у порівнянні з часом перебування в колонії) значно збільшилася", - заявили у службі.

"Зокрема, нею було проведено 32 зустрічі з захисниками загальною тривалістю понад 90 годин, 9 зустрічей з іноземними політиками загальною тривалістю близько 24 годин, а також вона мала 2 побачення з рідними, що тривали близько 8 годин", - додали в ДПтС, уточнивши, що з боку німецьких та українських лікарів зауважень щодо цих контактів і навантажень не було.

"У той же час нагадуємо, що у вказаний період часу Тимошенко неодноразово відмовлялася від участі у судових засіданнях в її справах", - наголошується у повідомленні.

- Тимошенко за час ув'язнення відвідали 27 іноземців

ДПтС додатково інформує, що ані прем'єр-міністр Італії, ані прем'єр-міністр Іспанії, ані посли зазначених країн з побажаннями про зустріч з Тимошенко до керівництва ДПтС України жодного разу не зверталися, підкреслюють у відомстві.

Як повідомлялося, глави уряду Італії та Іспанії Маріо Монті і Маріано Рахой збираються направити лист президенту України Віктору Януковичу, в якому, зокрема, висловлюють сподівання на благополучне вирішення ситуації навколо Юлії Тимошенко, пише у вівторок газета "Коррьєре делла сера". Крім того, прем'єри Італії та Іспанії в листі закличуть Київ організувати зустріч Тимошенко з послами їхніх країн в Україні. !zn

Читайте також:

Тимошенко відмовилася від проведення судмедекспертизи

Вибори без Тимошенко можуть бути легітимними, - ПАРЄ

Співдоповідачі ПАРЄ не змогли переконатися у побитті Тимошенко у в'язниці

Луценко розповів, для чого Тимошенко намагаються «затягнути» до суду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі