Тимошенко "в шоці і жаху" від нового Кримінально-процесуального кодексу

Поділитися
Юлія Тимошенко у лікарні вивчає новий КПК, який принесли їй рідні. За словами її дочки, Тимошенко вважає кодекс ще однією анти-реформою для України.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, засуджена на 7 років позбавлення волі, зараз вивчає новий Кримінально-процесуальний кодекс. За словами її дочки Євгенії, Тимошенко від нього в жаху.

"Нещодавно ми принесли їй новий Кримінально-процесуальний кодекс, який вона вивчає. Вона в шоці і жаху від нього. Я думаю, що вона висловить свою думку про новий Кримінально-процесуальний кодекс. Це просто ще одна анти-реформа для України", - повідомила Євгенія Тимошенко в інтерв'ю газеті Kyivpost.

Вона також звернула увагу на те, що люди з найближчого оточення її матері - друзі і захисники - зазнають "другої хвилі репресій".

Вона нагадала, що адвокату Сергію Власенку не дозволили виїхати з країни, посилаючись на те, що його колишня дружина звинувачує його у невиплаті аліментів.

Іншу близьку до Тимошенко людину - Григорія Немирю - звинувачують у тому, що він відмовився з'явитися на допит у справі про розслідування фінансування партії з-за кордону. Такі звинувачення він відкидає, зазначила Євгенія Тимошенко.

Нагадаємо, новий КПК набув чинності 19 листопада. Втім, кримінальної справи стосовно Тимошенко він не торкнеться - на осіб, які пройшли кримінально-правову процедуру до ухвалення цього кодексу, його дія не поширюється. !zn

Читайте також:

Тимошенко закликала «Батьківщину», «Свободу» і «УДАР» підписати декларацію про створення опозиційної коаліції в Раді

Генпрокуратура може ліквідувати «Батьківщину»

Силовики отримали право таємно проникати в житло будь-якого українця

Норми нового Кримінально-процесуального кодексу не будуть поширюватися на Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі