Тимошенко вимагає об'єднати всі «реальні опозиційні сили»

Поділитися
Тимошенко, як і раніше, знаходиться в хорошому психологічному стані і готова продовжувати боротьбу. Під час зустрічі з Турчиновим вона поставила завдання не допустити прийняття закону про регіональні мови.

Екс-прем'єр-міністр України, голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко поставила завдання об'єднати всі «реальні опозиційні сили». Про це на брифінгу перед харківською лікарнею «Укрзалізниці» заявив перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, коментуючи свою зустріч з Тимошенко.

За словами Турчинова, він обговорив з Тимошенко низку важливих питань, зокрема, щодо координації дій опозиції, недопущення прийняття парламентом закону про засади державної мовної політики та інших законів, які послаблюють соціальний захист населення.

Турчинов зазначив, що Тимошенко підтримує продовження об'єднавчого процесу опозиційних сил. Він сказав, що Тимошенко виступає за те, щоб опозиційні кандидати на майбутніх виборах балотувалися за єдиним списком.

Крім того, за словами Турчинова, Тимошенко поставила завдання об'єднати всі «реальні опозиційні сили».

«Завдання, яке вона чітко поставила: об'єднати всі реальні опозиційні сили. Йдеться про тих людей, які не стали на бік Партії регіонів, на сторону влади і продовжують свою опозиційну боротьбу. Не включаються до цього переліку тільки ті політичні сили, які працюють за вказівкою адміністрації президента і мають за мету розкол опозиції і відбір у неї голосів на виборах», - сказав Турчинов.

Говорячи про загальний стан екс-прем'єра, Турчинов зазначив, що Тимошенко, як і раніше, знаходиться в хорошому психологічному стані і готова продовжувати боротьбу.

За словами Турчинова, під час зустрічі з екс-прем'єром у центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» в Харкові в приміщенні постійно перебував працівник Качанівської виправної колонії. «Зустріч проходила в присутності працівника Качанівській колонії. Працівник колонії сидів поруч», - повідомив він.

Як повідомлялося, до складу об'єднаної опозиції, яка спільно йде на парламентські вибори, увійшли шість партій: «Батьківщина», «Фронт змін», Народний Рух України, «Народна Самооборона», «За Україну!», «Реформи і порядок». !zn

Читайте також:

«Свобода» піде на вибори за партійними списками самостійно


Партія Кличко остаточно вирішила йти на вибори за партійними списками самостійно

Опозиція пообіцяла Януковичу імпічмент, а чиновникам - люстрацію

Луценко переконаний, що опозиції вдасться покласти край культу «Мурки»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі