Тимошенко: Я думала, що настали останні хвилини мого життя

Поділитися
За словами лідера «Батьківщини», проти неї застосовувалася груба фізична сила. «Від болю і відчаю я, як могла, почала захищатися і отримала через простирадло сильний удар кулаком у живіт, мені скрутили руки і ноги, підняли і потягнули у простирадлі на вулицю», - розповіла Тимошенко про свій переїзд до лікарні.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко розповіла про подробиці скандального переїзду до лікарні. За словами лідера «Батьківщини», проти неї застосовувалася груба фізична сила.

«Після отримання висновку німецьких лікарів я письмово повідомила начальнику колонії, усно наглядовому прокурору і заступнику міністра охорони здоров'я, що до зустрічі з моїм захисником, враховуючи зміст висновку, я не можу переїжджати до лікарні», - написала Тимошенко у своїй заяві, оприлюдненій прес-службою «Батьківщини».

«Ми домовилися, що такий переїзд до лікарні відбудеться у понеділок після спілкування з Сергієм Власенком», - додала вона.

Тимошенко з 20 квітня оголосила голодування, - Власенко

«Близько 21:00 з тюремної камери, де я знаходилася, вивели мою сусідку, а через деякий час після цього до мене зайшли 3 чоловіки кремезної статури. Вони підійшли до мого ліжка, накинули на мене простирадло і почали втрьох стягувати з ліжка, докладаючи грубої фізичної сили», - повідомила Тимошенко.

«Від болю і відчаю я, як могла, почала захищатися і отримала через простирадло сильний удар кулаком в живіт, мені скрутили руки і ноги, підняли і потягнули у простирадлі на вулицю. Я думала, що настали останні хвилини мого життя», - додала Тимошенко.

«Від нестерпного болю у спині і страху я почала кричати і кликати на допомогу, але ніякої допомоги я не отримала. В якийсь момент від страшного болю я просто втратила сідомість і прийшла до тями вже в лікарняній палаті», - йдеться заяві екс-прем'єра. !zn

Читайте також:

Держпенітенціарна служба заперечує застосування сили до Тимошенко

Заступник глави ГПУ: Тимошенко не звільнять з в'язниці за станом здоров'я

Тимошенко готова лікуватися у харківській лікарні, але з іншими лікарями

МОЗ: Тимошенко повернули в колонію через небажання лікуватися. А лікарня - це не готель

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі