Тимошенко не дозволили зустрітися з Яценюком і Турчиновим

Поділитися
© НБН
Юлії Тимошенко не дозволили зустрітися з соратниками, бо за правилами «побачення із засудженими, що проходять курс лікування в стаціонарних умовах, на період лікування призупиняються». Пенітенціарна служба також турбується, що зустрічі погано впливають на здоров'я екс-прем'єра.

Керівництво Качанівської виправної колонії не дозволило засудженій екс-прем'єру України Юлії Тимошенко зустрітися у п'ятницю з представниками опозиції Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим та Григорієм Немирею. Про це заявила прес-служба ДПС України.

ДПС роз'яснила, що на підставі нормативно-правової бази побачення із засудженими, що проходять курс лікування в стаціонарних умовах, на період лікування припиняють. Право на спілкування з засудженими мають тільки адвокати і медичний персонал. Пенітенціарна служба також турбується, що зустрічі погано впливають на здоров'я екс-прем'єра.

«Поряд з цим інформуємо, що відповідно до рекомендацій німецьких лікарів клініки "Шаріте" значна кількість зустрічей негативно впливає на процес реабілітації Тимошенко, у зв'язку з чим лікарі рекомендували максимально обмежити кількість зустрічей на час перебування засудженого в стаціонарному закладі і зосередитися саме на реабілітаційному процесі», - заявили в департаменті.

У ДПС нагадали, що за час перебування в лікарні Тимошенко більше 180 разів зустрічалася з представниками Європейського парламенту, дипломатичних місій та політичними діячами та окремими громадянами. !zn

Читайте також:

Хорошковський вважає, що ув’язнення Тимошенко пішло на користь судовій системі

Янукович побажав Тимошенко якнайшвидшого одужання, щоб суд вирішив, чи винна вона

Сенат США прийняв резолюцію по Україні з вимогою звільнити Тимошенко

Генпрокуратура впевнена, що Тимошенко перебуває за гратами з провини захисту

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі