Томенко знає, як можна врятувати Тимошенко і Луценка

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Томенко впевнений, що звільнити Тимошенко і Луценка вони зможуть лише в тому випадку, якщо опозиція здобуде перемогу на парламентських виборах.

Юлія Тимошенко та Юрій Луценко вийдуть на свободу тільки після того, як опозиція переможе на виборах. Про це заявив віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко.

Він, зокрема, сказав, що зараз ведуться перемовини з партією «Фронт змін» про об'єднання під час парламентських виборів.

«Це не секрет, що партія «Батьківщина» веде перемовини з «Фронтом змін», оскільки впевнена, що чим більший ступінь об'єднання, тим вищий результат. Вважаю, що для України було б корисніше, аби ми мали єдиний список. Для нас немає пріоритету, хто буде першим у списку об'єднаних політичних сил, для нас пріоритет - щоб ми з запасом перемогли. Адже перемога на парламентських виборах дає нам можливість радикально змінити ситуацію, і єдиний шанс звільнити Тимошенко і Луценка - це перемогти на виборах», - сказав він.

За його словами, не варто зосереджуватися на тому, хто і яке буде займати у списку місце, якщо мова йде про зміну ситуації у країні і про можливість припинення політичних репресій.

Нагадаємо, 2 березня ВО «Батьківщина» і «Народний Рух України» підписали угоду про висунення єдиних кандидатів на мажоритарних округах і формування єдиного партійного списку для участі у парламентських виборах 2012 року.

За даними останніх соцопитувань, рейтинг «Батьківщини» - 21%, «Народної самооборони» - менше 1%. !zn

Читайте також:

Гриценко: Об'єднанню опозиції заважає «гетьманство»

До КС надійшло подання 51 депутата про висунення кандидатів у мажоритарних округах і за списками

Регіонали об'єднаються з «Сильною Україною» через 2 тижні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі