Центрвиборчком прийняв документи 454 мажоритарників і партійний список КПУ з 225 осіб

Поділитися
© ispe.kiev.ua
31 липня ЦВК прийняла документи для реєстрації кандидатами в народні депутати України в одномандатних виборчих округах від 308 осіб. Також прийнятий виборчий список кандидатів і відповідні документи 225 осіб від Комуністичної партії України.

Центральна виборча комісія України за два дні виборчого процесу прийняла документи 454 мажоритарників і партійний список Компартії з 225 осіб. Про це повідомила прес-служба Центрвиборчкому.

Так, 31 липня ЦВК прийняла документи для реєстрації кандидатами у народні депутати України в одномандатних виборчих округах від 308 осіб. З них, 68 осіб - самовисуванці, а 240 людей у мажоритарних округах висунули п'ять політичних партій, зокрема, Комуністична партія України висунула 223 людини, «Єдиний центр» - 9, Українська національна консервативна партія - 6, «Реформи і порядок» - 1, - «Велика Україна» - 1.

Нагадаємо, Центрвиборчком у перший день реєстрації прийняв документи 146 осіб з 26 регіонів: 125 - самовисуванці, 21 людини в мажоритарних округах висунули чотири політичні партії, зокрема, «Народна ініціатива» - 8 осіб, «Молодіжна партія» - 10 осіб, «Блокова партія» - 1 особу, «Вітчизна» - 2 осіб.

Таким чином, всього за перші два дні прийому документів ЦВК прийняла документи для подальшої реєстрації від 454 осіб для реєстрації в мажоритарних округах, зокрема:

- 193 самовисуванців у мажоритарних округах;

- 261 висуванців від 9 політичних партій у мажоритарних округах.

Також 31 липня прийнятий виборчий список кандидатів і відповідні документи 225 осіб від Комуністичної партії України для подальшої реєстрації у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Як повідомлялося, в Україні з 30 липня стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради. !zn

Читайте також:

Центрвиборчком прийняв документи 146 кандидатів у депутати


Центрвиборчком ухвалить рішення стосовно Тимошенко і Луценка після надходження документів

В Україні стартувала парламентська виборча кампанія

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі