Туман у Вроцлаві завадив приземлитися тільки Януковичу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент України Віктор Янукович планує прибути до польського Вроцлава сьогодні після обіду. Про це у Польщі повідомила представник Вроцлавського аеродрому.

"Маємо таку інформацію, що цей український літак задекларували, що прилетить до 13.30 (14.30 за київським часом)", - сказала співрозмовник агентства.

У той же час вона повідомила, що із самого ранку у Вроцлаві приземлилися всі літаки, які мали прибути, згідно з графіком, окрім одного, який було скасовано через проблеми з сіткою повідомлень авіакомпанії, а не через туман у польському місті.

"Вранці через туман не було скасовано жоден рейс", - сказала представник аеродрому.

Співрозмовник агентства відзначила, що президенти Польщі Броніслав Коморовський та Німеччини Крістіан Вульф прибули літаками до Вроцлава вчора ввечері.

За останньою інформацією, президент України ще не відбув з Києва через несприятливі погодні умови - туман у Вроцлаві.

Нагадаємо, прес-секретар президента Дарина Чепак повідомила, що В.Янукович станом на 11:20 працює в Адміністрації президента, але очікує, коли туман у Польщі розвіється і Вроцлав дозволить приземлитися.

Як відомо, голова держави сьогодні візьме участь в урочистостях до 200-річчя Вроцлавського університету, які відвідають також президент Польщі Броніслав Коморовський та президент ФРН Крістіан Вульф.

Європейський депутат Павло Залевський впевнений, що зустріч президента В.Януковича з президентом Німеччини Крістіаном Вульфом і президентом Польщі Броніславом Комаровським у Вроцлаві нинішнього вівторка «вирішить багато чого». «Я вірю, що завтра президент Вульф і Коморовський відкрито скажуть про це Януковичу. Робота щодо Угоди завершена, але є ще певні умови, які повинні бути виконані, які пов'язані зі справою Тимошенко. Президент (України) має усвідомити серйозність ситуації», - впевнений П.Залевський.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі