Турчинов заявив, що у Тимошенко немає особистого масажиста

Поділитися
За даними Олександра Турчинова у екс-прем'єра немає особистого масажиста, в той час як у пенітенціарній службі заявили, що Юлія Тимошенко просила допустити до неї свого персонального фахівця.

Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов сьогодні на брифінгу у Києві заявив, що у екс-прем'єра Юлії Тимошенко немає особистого масажиста.

«У Юлії Володимирівни немає особистого масажиста», - сказав О.Турчинов.

В Управлінні державної пенітенціарної служби України у Харківській області заявили, що Ю.Тимошенко у письмовому вигляді відмовилася від послуг лікарів МОЗ України та лікування, призначеного ними. При цьому вона просила для проведення відповідних лікувальних процедур допустити до неї у Качанівську колонію особистого масажиста. 16 січня його було допущено до екс-прем'єра, однак через відсутність у закладі професійного столу для масажу процедуру не було надано.

Пізніше прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби України у Харківській області Юрій Чумак повідомив, що особистий масажист Ю.Тимошенко прибув до колонії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі