Турчинов знав про плани Забзалюка викрити парламентську більшість

Відео
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Про плани народного депутата Романа Забзалюка ввійти в парламентську більшість з метою її викриття було відомо керівництву парії «Батьківщина».

Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов підтверджує заяви народного депутата Романа Забзалюка про те, що той у кінці минулого року вийшов з парламентської фракції «БЮТ-Батьківщина» з метою розслідування фактів перекуповування провладною більшістю депутатів з інших фракцій.

«Ми знали про діяльність Романа Забзалюка. Я вважаю, що це був дуже сміливий крок, який повністю дезавуював всі розмови парламентської пропрезидентської більшості, що вони діють в межах законів, у межах Конституції. На жаль, корупція, шантаж, зловживання владою стає сьогодні нормою для парламентаріїв більшості», - сказав О.Турчинов.



Як повідомлялося, раніше Р.Забзалюк заявив, що ніколи не виходив з лав фракції «БЮТ-Батьківщіна», а його формальний перехід до депутатської групи «Реформи заради майбутнього» був спеціально спланований керівництвом його фракції для з'ясування, за скільки «перекуповують» депутатів. «За перехід (в парламентську групу) пропонується за 500 тисяч доларів, а потім щомісяця йде як зарплата 20-25 тисяч доларів, і якщо хтось проявляє ініціативу брехливу по відношенню до партії "Батьківщина", його додатково фінансово стимулюють. Під кінець каденції ще 500 тисяч доларів - напевно, на поліпшення життя вже сьогодні», - зазначив він. !zn

Читайте також

ГПУ готова перевірити, чи давав Рибаков Забзалюку $ 450 тис.
«за зраду»

Нардеп Забзалюк: Я отримав за вихід з БЮТ $ 450 тис.

Екс-бютівець Забзалюк увійшов до групи «Реформи заради майбутнього»

З фракції «БЮТ-Батьківщина» вийшов депутат Забзалюк

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі