Тушка Табалов-молодщий "нікого не зраджував" та стрілятися не збирається

Поділитися
Тушка Табалов-молодщий "нікого не зраджував" та стрілятися не збирається © со страницы Табалова в Facebook
Табалов заявив, що нікому не винен, але складати мандат та знову балотуватися не хоче. "Який мій моральний обов'язок. Що я тепер мушу застрелитися, чи що?"

Андрій Табалов, який балотувався в 99 окрузі від Об'єднаної опозиції та потім відмовився вступати до фракції цієї політичної сили, на прес-конференції в Кіровоград заявив, що нікого не зраджував та складати мандат не збирається.

"Тут вже великий ажіотаж підняли з цього питання, я вважаю, що необґрунтований. Насправді я не написав заяву у фракцію "Батьківщина" і на даний момент писати її вже не буду", - сказав він.

За його словами, він прийшов на перше засідання Верховної Ради в костюмі, щоб працювати та скласти присягу. "А вийшло так, я вийшло. Ви всі бачили", - сказав він. (Табалова жорстко виштовхали з зали та пообіцяли ніколи туди не пустити. - ред.)

Табалов заявив, що не збирається також вступати до фракції Партії регіонів.

"Я не зраджував ні присязі, виборцям тим паче, нічого не винен партійним босам, з якими ми всі зобов'язання виконали, я виконав окремо", - переконаний Табалов.

Журналістка звернулася до Андрія Табалова та запитала, чи не є його моральним обов'язком скласти мандат і спробувати балотуватися, як кандидат-самовисуванець?

На це Андрій Табалов відповів: "Який мій моральний обов'язок. Що я тепер мушу застрелитися, чи що?"

По закінченню прес-конференції до Андрія Табалова підійшла жінка, яка представилась однією з агітаторів його виборчої кампанії та звинуватила новообраного нардепа в непорядності. Жінка заявила, що їй соромно дивитися в очі виборцям, яких вона загітувала проголосувати за Андрія Табалова: "Ви знаєте, як називають вас і мене після вашого вчинку виборці, які, до речі, не хотіли голосувати за вас, а я їх переконала? Навіть незручно казати, але я все ж таки озвучу. Вас називають "пєтух", а мене "квочка". Бо я з вами носилася і вирощувала, фактично". !zn

Читайте також:

Опозиція виштовхала із зали Ради двох депутатів з криками "Тушки, геть!" (ВІДЕО)

Тушці Табалову у "Фейсбуці" подобаються журнал "Гречка" і аеропорт "Бориспіль"

"Тушці" Табалову-старшому повернули картку для голосування

Від двох "тушок" із "Батьківщини" вимагають скласти мандати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі