Тягнибок закликав патріотів «до зброї»: збір біля Українського Дому. Вже!

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Олег Тягнибок закликав усіх патріотів "до зброї!" і оголосив національну мобілізацію. При цьому він дипломатично заявив, що «наша зброя - нашa інтелект».

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" оголосило національну мобілізацію, щоб дати «відсіч агресорам". Про це повідомив лідер організації Олег Тягнибок у своєму блозі на "Українській правді".

"Окупанти відкрито пішли війною на Україну і українців. Оголошуємо національну мобілізацію. Дамо гідну відсіч агресорам. До зброї! Збір у Києві біля Українського Дому. Уже", - написав він.

Тягнибок відсилає до зверненню Юрія Іллєнка, який заявляє: "Єдиною надією нації - постінтеллігенціі - відозва:" До зброї! "... Наша зброя - наш інтелект!".

"Можна ридати нескінченно. Схаменемося. Об'єднаймося. Кайдани порвемо! Як? Оголосимо добровільну мобілізацію всіх свідомих патріотів України до лав УПА ... Української Повстанської Армії проти окупаційного режиму національного інформаційного простору", - закликає Іллєнко.

- Верховна Рада ухвалила скандальний закон про мови (відео)

- Регіонали задоволені голосуванням за закон про мови: Ми їх розвели, як кошенят


За його словами, "мільйони наших мобілізацій примусять наших із вами обранців у верховній раді подолати спротив окупаційної більшості (наші підписи просто деструктуризують ту штучну більшість, до якої сьогодні примусово введено чимало патріотів України) і прийняти "Конституційний Закон про національний інформаційний простір України".

"З обов'язковою статтею про те, що ексклюзивне право працювати в національному українському просторі належить державній мові України", - підкреслює Іллєнко.

"Хочеш працювати російською, – будь ласка, як на Бессарабці, або в повітрі над Люксембурґом, або в казино – за зелені хрусти. І чималі. Хочеш англійською, ідиш, китайською, суржиком Вєрки Сердючки, – будь ласка, – відстьобуй від реклами, відкатуй від прибутків, плати за збитки. Ціну виставлятимемо ми – інтелект України – колективні власники національного інформаційного простору", - додає він.

Нагадаємо, Рада прийняла в цілому скандальний закон про основи державної мовної політики, який розширює сферу застосування російської мови. Близько 2 тисяч поправок, внесених у документ до другого читання, були просто проігноровані парламентською більшістю. !zn

Читайте також:

Томенко піде в суд відстоювати честь своєї картки, що «проголосувала» за мовний закон

П'ять депутатів оголосили голодування через закон про мови (фото)

При прийнятті мовного закону «було порушено все, що можна порушити», - опозиція

Колесниченко назвав львівсько-галицький діалект «відрижкою»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі