Тимошенко займалася криміналом, але Щербаня не «замовляла», - Чорновіл

Поділитися
У справі про вбивство Євгена Щербаня екс-прем'єра можна допитати лише як свідка. Депутат Тарас Чорновіл вважає, що влада чинить із Тимошенко «непорядно і процедурно невірно».

Прив'язувати екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко до справи про вбивство Євгена Щербаня так, як це робить влада, непорядно і негарно. Про це розповів народний депутат України Тарас Чорновіл.

«Юлія Тимошенко навіть не співучасник. Прив'язувати її таким чином, як це роблять Кузьмін, Янукович, - це некрасиво, непорядно і процедурно неправильно», - сказав політик.

- Кузьмін попереджав Тимошенко, що на неї «повісять» справу Щербаня

Чорновіл також заявив, що Юлія Тимошенко займалася кримінальним бізнесом, «кришувала» цей бізнес і давала хабарі.

«Це злочин. Не треба з Тимошенко робити ангела. У справі Щербаня - вона свідок. Її можна допитати як свідка», - підкреслив парламентарій.

- ГПУ: Тимошенко була причетна до банди донецьких кілерів, на рахунку яких 25 убивств

Захисник Тимошенко вважає, що смерть Євгенія Щербаня, а також наступні і попередні смерті, є наслідком перозподілу бізнесу з боку сил представників Донецької області.

Раніше повідомлялося про те, що Власенко звинуватив Кузьміна в тому, що він не розуміє функцій прокурора і займається тим, що намагається відіпрати свою безнадійно заплямовану політичними репресіями репутацію в Європі.

Нагадаємо: 18 травня народний депутат Геннадій Москаль заявив, що син убитого Євгена Щербаня звинуватив екс-прем'єра Юлію Тимошенко у вбивстві батька, щоб уникнути кримінальної відповідальності.

Як повідомлялося, Руслан Щербань 4 квітня на прес-конференції заявив, що передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність Тимошенко та екс-прем'єра Павла Лазаренка до вбивства його батька Євгена Щербаня. Однак він не уточнив, які саме це документи, зазначивши тільки, що з моменту вбивства батька безперервно шукав підозрюваних. Він стверджує, що наразі у справі з'явилися нові обставини, у зв'язку з чим необхідно допитати Лазаренка і Тимошенко.

Тимошенко вже відкинула всі звинувачення в причетності до вбивства. Вона сподівається, що Щербань-молодший зрозуміє «як підло і низько його використали, і більше так не робитиме».

Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов розцінює заяву Руслана Щербаня про нібито причетність екс-прем'єра Тимошенко до вбивства його батька, Євгена Щербаня, як політичне замовлення влади. !zn

Читайте також:

Власенко розповів, кому було вигідним вбивство Щербаня

Кузьмін: Гроші за вбивство Щебраня переводилися з рахунків Тимошенко і Лазаренка

Янукович упевнений у причетності Тимошенко до вбивства Щербаня: Там були мотиви

Кужель: Тимошенко входила до вузького кола друзів Щербаня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі