Тюремники заявляють, що про відеозйомку всіх було попереджено

Поділитися
Державна пенітенціарна служба України заявляє, що відеозйомка екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко у медчастині Лук'янівського СІЗО проводилася на законних підставах.

Про це йдеться у заяві прес-служби відомства.

«Враховуючи значний суспільний інтерес до цього питання, численні запити журналістів, як вітчизняних, так і зарубіжних засобів масової інформації, звернення народних депутатів 13 грудня цього року першим заступником голови Державної санітарно-епідеміологічної служби, головного державного санітарного лікаря України у присутності в.о. начальника Київського СІЗО та представників адміністрації слідчого ізолятора проведена візуальна перевірка умов, в яких знаходиться Ю.Тимошенко», - йдеться в повідомленні служби.

У прес-службі відзначили, за результатами обстеження було зроблено висновок, що умови облаштування і оснащення, температурний режим приміщення палати №260 медико-санітарної частини слідчого ізолятора, де утримується Ю.Тимошенко, відповідають вимогам санітарного законодавства.

«Під час огляду, з метою об'єктивного інформування громадськості про умови перебування Ю.Тимошенко в СІЗО, з дозволу адміністрації установи офіційно і відкрито проводилася відеозйомка, про що її заздалегідь було попереджено. При цьому не було допущено жодних порушень чинного законодавства і не переслідувалися наміри втручання в особисте життя», - відзначили у прес-службі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі