В Ахметова підтвердили, що силоміць заганяли робітників до Партії регіонів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
OOO «Метінвест Холдинг», керуюча компанія групи «Метінвест», провела внутрішню перевірку озвученої низкою громадських організацій і ЗМІ інформації про те, що працівників комбінату «Азовсталь» «примушують вступати до Партії регіонів». Про це повідомляє прес-служба підприємства.

За результатами проведеної перевірки було виявлено ​​наступну інформацію. Через партійний осередок Партії Регіонів на комбінаті «Азовсталь» дійсно приймалися заяви співробітників про вступ до партії, сказано в повідомленні. На підставі цих заяв співробітники дійсно зверталися до адміністрації комбінату з проханням утримувати членські внески з їхньої заробітної плати.

«На даний момент не здійснено жодного утримання із заробітної плати співробітників на оплату партійних внесків. Практика оплати різних послуг, у тому числі і партійних членських внесків, через утримання частини заробітної плати повністю відповідає закону «Про оплату праці». Тим не менше, під час перевірки було з'ясовано, що такі дії може бути сприйнято окремими співробітниками як непрямий тиск з боку адміністрації підприємства», - сказано в повідомленні.

За результатами перевірки у компанії «Метінвест» прийнято рішення про введення повної заборони на практику утримання партійних внесків із заробітної плати працівників усіх підприємств групи «Метінвест».

«Агітація за ту чи іншу політичну силу на своєму робочому місці неприпустима і суперечить корпоративним цінностям Групи Метінвест», сказано в повідомленні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі