У Донецькій області перед виборами телетюнер населенню роздають від імені регіонала (фото)

Поділитися
© blog.tui.ua
В Україні реалізується державна програма щодо забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Проте в Артемівську телетюнер роздають населенню від імені регіонала Сергія Клюєва.

В Артемівську Донецької області місцевим жителям від імені регіонала Сергія Клюєва роздають тюнери для цифрового телебачення.

Про це повідомляє Всеукраїнська громадська організація «Комітет виборців України».

Клюєв буде балотуватися від Партії регіонів по одномандатному виборчому округу № 46, куди входять Артемівськ, Красний Лиман і Артемівський район.

Як розповів КВУ житель міста Артемівськ, громадський діяч Денис Гетьман, їх сім'я отримала тюнер саме з приписом "від Сергія Клюєва".

"Згідно з постановою Кабміну, моя мати підпадає під категорію тих, хто може безкоштовно отримати тюнери для цифрового телебачення від держави. Вона написала заяву до місцевого управління праці та соціального захисту населення. Через деякий час нам прийшло повідомлення, що на пошті нас чекає пакунок на її ім'я. На пошті ми отримали тюнер у пакеті з підписом Сергія Клюєва", - розповів Гетьман.

Він зазначив, що в той же день багато людей отримали точно такі пакунки.

У КВУ нагадали, що в Україні реалізується державна програма щодо забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Громадські спостерігачі КВУ, які діють у рамках загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі ОПОРА, відзначили, що прецеденти роздачі тюнерів провладною партією вже зустрічалися в інших містах області.

Разом з тим, заступник керівника Донецького обласного виборчого штабу Партії регіонів Ігор Чичасов заявив, що його політсила дійсно вирішила допомогти малозабезпеченим з тюнерами.

"Ми розповсюдили в області інформацію про те, що люди, які не можуть самі встановити тюнери для цифрового телебачення, можуть звертатися на місцях до громадських приймалень Партії регіонів і отримати безкоштовну допомогу", - сказав він.

З приводу інформації про роздачу тюнерів виборцям у пакетах, які підписані ім'ям Сергія Клюєва, Чичасов сказав, що "такої інформації у нас немає".

Як відомо, Сергій Клюєв - рідний брат глави РНБО, керівника центрального виборчого штабу Партії регіонів Андрія Клюєва. !zn

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
Соцмережі


Читайте також:

У Харкові регіонали піаряться на латанні тротуару (фото)


У Вінницькій області регіонал підкуповував виборців безкоштовними аптечками (фото)

У Центрвиборчкомі назвали марною відеофіксацію виборів

«Технічні» партії висувають кандидатів, щоб формувати комісії, - Магера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі