У Донецьку освистали регіонала, який розповідав про передвиборчі ініціативи Януковича

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На 10-тисячному мітингу у Донецьку привітання з Днем Перемоги слухали спокійно, а коли почали розповідати про передвиборчі ініціативи Януковича, почався свист.

У Донецьку на мітингу в День Перемоги учасники урочистостей освистали виступ першого заступника голови Партії регіонів, колишнього мера Донецька Володимира Рибака, коли він заявив про соціальні ініціативи президента Віктора Януковича.

«Від імені Віктора Федоровича, від півторамільйонної армії регіоналів і від себе особисто хочу висловити нашу синівську любов і повагу вам, ветерани, величезну подяку за ваш героїчний подвиг під час війни», - сказав Рибак.

Присутні на мітингу ветерани війни, представники різних партій і громадських організацій, молодь міста слухали виступ, але коли він торкнувся соціальної політики, що проводиться Януковичем, з боку представників афганських і чорнобильських організацій, що стоять в основному під прапорами ВГО «Ніхто крім нас», почувся гучний свист.

Заступник голови Партії регіонів Рибак розкрив ідеологічну орієнтацію партії


«Реалізація соціальних ініціатив вже набирає силу. З 1 травня пенсіонери отримують добавку до пенсії. Напередодні Дня Перемоги президент оголосив про підвищення виплат ветеранам, інвалідам війни і з 1 травня збільшується трудова пенсія ... До Дня Перемоги президент оголосив про підвищення разових виплат ветеранам, інвалідам війни», - сказав Рибак учасникам 10-тисячного мітингу, а потім став перераховувати конкретні підвищені суми, які тепер отримуватимуть інваліди. При цьому він лише додав: «Перерахуйте. Потім свистіти будете, пізніше ... Це тільки початок реалізації соціальної політики нашої держави».

Але це не зупинило свистячих, і присутні на трибуні поряд з Рибаком керівники силових структур міста стали жестами давати вказівки своїм підлеглим заспокоїти людей. !zn

Читайте також:

Регіонал: Межигір'я забезпечує роботою людей з найближчих сіл

Регіонал: Людям потрібна робота, а не зарплата

Партія регіонів обійшла «Единую Россию» за кількістю членів на душу населення

Янукович затаврував ганьбою популістів, що рвуться до влади

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі