У Кабміні заперечують скандал під час зустрічі Азарова з регіоналами

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прес-служба Кабінету міністрів України спростовує інформацію про пред'явлення прем'єр-міністрові Миколі Азарову звинувачень у саботажі реформ.

Зустріч М.Азарова з фракцією Партії регіонів, що відбулася напередодні, насправді була засіданням політради партії з радою фракції сили в парламенті, відзначають в урядовій прес-службі. Засідання, в якому взяв участь і прем'єр-міністр, було присвячено підбиттю підсумків роботи партійних організацій політсили і уряду в минулому році та визначенню завдань на 2012 рік, говориться в повідомленні.

«Такі робочі засідання проходять регулярно і мають величезне значення для координації політики уряду і діяльності керівної партії і її парламентського представництва. Дискусія на таких засіданнях завжди ведеться принципово і критично», - підкреслюють у прес-службі Кабміну.

Згідно з її даними, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов у своєму виступі акцентував увагу на єдиній волі гілок влади, що «склалася в Україні за 20 років незалежності країни».

«Таким чином, із сумом доводиться констатувати, що джерело «Української правди», яке повідомило про нібито «скандал» на засіданні, оскандалилося разом з «Українською правдою». Вам дуже хочеться скандалу, але не дочекаєтеся, панове , - йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

Нагадаємо, раніше «Українська правда» з посиланням на свої джерела повідомила про скандал під час зустрічі 11 січня М.Азарова з фракцією Партії регіонів. За даними співрозмовника видання, критику на адресу уряду дозволив собі голова фракції ПР у парламенті Олександр Єфремов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі