У Кривому Розі на підтримку Тимошенко почали голодування 55 членів "Батьківщини"

Поділитися
Таким чином члени партії просять Тимошенко припинити голодування, і показують, що готові голодувати замість свого лідера.

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) 55 членів Криворізької міської організації партії "Батьківщина" почали "домашнє" голодування.

Як повідомила керівник Криворізької міськорганізації партії Віра Вернигора, керівники міської та районних організацій, прості члени "Батьківщини" 3 травня ухвалили рішення про початок голодування на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Опозиція просить Тимошенко не робити владі подарунок і припинити голодування


"Поки всі наші члени партії голодують вдома, ми п'ємо тільки воду. Але вже у найближчі дні буде визначено місце, де ми будемо знаходитися всі разом. І разом будемо голодувати", - зазначила Вернигора.

За її словами, таким чином члени партії просять Тимошенко припинити голодування, і показують, що готові голодувати замість свого лідера.

Нагадаємо, Тимошенко оголосила голодування 20 квітня на знак протесту проти жорстокого поводження і застосування фізичної сили під час примусової госпіталізації у харківську лікарню.

В Україні із солідарності з Тимошенко голодують понад 50 громадян. Крім того, колишній сенатор Чехії від Партії громадянських демократів Властіміл Сегнал почав голодування на знак солідарності з екс-прем'єром України.

Читайте також:

Госпіталізований ще один учасник голодування на підтримку Тимошенко

Чеський колишній сенатор оголосив голодування на підтримку Тимошенко

У Держпенітенціарній службі неофіційно підтвердили, що Тимошенко голодує

Генпрокуратура не відпустить Тимошенко лікуватися в Росію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі