У Лавриновича звинувачення з краденим автомобілем пов'язують з ЄДАПС

Поділитися
© diamatik.org
У Міністерстві юстицій вчора відмовилися офіційно коментувати звинувачення депутата Валерія Коновалюка в тому, що міністр Олександр Лавринович користується контрабандним автомобілем, що знаходиться в міжнародному розшуку.

"Міністр не їздить на чорному Mercedes-Benz GL420, такої машини навіть немає у відомчому гаражі. Олександр Лавринович вже п'ять років користується джипом Lexus", - повідомило джерело у Мін'юсті виданню «Коммерсант-Украина».

Співрозмовник порадив депутату звертатися до правоохоронних органів. Він припустив, що В.Коновалюк так "агресивно налаштований", оскільки вважає, що "міністр підбив президента накласти вето на закон про біометричні паспорти, співавтором якого він був".

Законопроект N8507 "Про документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України" Верховна рада ухвалила 23 вересня. Він передбачав запровадження біометричних документів, у тому числі внутрішнього та закордонного паспортів, пенсійного посвідчення і водійських прав. У Мін'юсті заявили, що "безальтернативна технологія виготовлення документів" підсилює монополію концерну ЄДАПС, і виступили проти законопроекту. 21 жовтня Віктор Янукович ветував закон.

Нагадаємо, В.Коновалюк звинувачує міністра юстиції О.Лавриновича у використанні краденого автомобіля.

«Службову автівку Лавриновича було вкрадено у Штутгарті (Німеччина) 28 січня 2010 року і контрабандним шляхом ввезено до України», - заявив В.Коновалюк.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі