У Луценка в колонії відкрилися чотири виразки

Поділитися
За словами соратника Луценка, у нього відкрилися чотири виразки. У колонії ж кажуть, що приводів для тривоги в екс-міністра немає: скарг, побажань та заяв на адресу адміністрації колонії від засудженого не надходило.

Екс-глава МВС Юрій Луценко вийшов з карантину у Менській колонії. У той же час, за словами прес-секретаря "Народної самооборони" Лариси Сарган, у нього відкрилися чотири виразки.

Як повідомила Сарган газеті «Сегодня», якщо у перші дні в колонії Луценко був задоволений умовами і називав їх майже санаторними у порівнянні з "бетонним мішком СІЗО", то тепер екс-міністр став погано себе почувати. "У нього відкрилися чотири виразки. Але на крайній випадок у Юрія Віталійовича є з собою чотири уколи зі знеболюючим", - сказала вона.

У колонії ж кажуть, що приводів для тривоги у екс-міністра немає. "Луценко перебуває під постійним наглядом медперсоналу. Жодних скарг, побажань та заяв на адресу адміністрації колонії від засудженого не надходило", - повідомив прес-центр Держпенітенціарної служби.

Сарган також заявила, що в одному з нещодавніх листів з в'язниці Луценко повідомив, що йому доручать клеїти поштові конверти: "Для рукавиць, про які говорили, що їх буде шити Луценко, як йому сказали, немає брезенту".

- Пенітенціарна служба продемонструвала умови утримання в колонії, куди доставлений Луценко (ВІДЕО)

За її словами, останнім часом спостерігалися проблеми з телефонним зв'язком: "Він дзвонив, щоб продиктувати свої тези. Доходячи до слів БЮТ або Батьківщина, він лише виголошував першу букву Б, і відразу переривався зв'язок. І так разів 15-20. А останні півтора тижні зі зв'язком взагалі були проблеми - телефони працювали з перебоями".

В той же час у пенітенціарній службі проблем зі стаціонарним телефонним зв'язком не заперечують: "Через пошкодження телефонного кабелю зв'язок в охоронюваній зоні не працює. Ведуться ремонтні роботи, закінчення заплановане на 26 вересня".

Як відомо, Луценко відбуває покарання з чотирма сусідами - на п'ятьох у них спальня, кухня, кімната відпочинку, душова і прогулянковий двір. Як розповіли ЗМІ ув'язнені колонії, один із сусідів Луценка - колишній військовий інструктор, який відбуває покарання за допущену на полігоні помилку, ще один - колишній міліціонер, який працював в елітному селищі під Києвом. !zn


Читайте також:

Луценко передав на волю зшиті власноруч агітаційні рукавиці

Луценко впевнений, що після двох судимостей все тільки починається

Луценка покарають за довгі розмови по зламаному телефону

Луценку в колонії забороняють говорити про політику

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі