У Львові проведуть молебень «За чесні вибори»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Нинішні вибори надзвичайно важливі для майбутнього України, впевнені львів'яни. За тиждень до дня голосування у місті проведуть молебень за чесні вибори.

У центрі Львова на площі перед пам'ятником Тарасу Шевченку у неділю, 21 жовтня, пройде загальноміський екуменічний молебень «За чесні вибори».

Як повідомив заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів, у молебні, який розпочнеться о 14:30, візьмуть участь церкви різних конфесій міста.

Львівська міська рада повідомила всім виборчим штабам політичних партій кандидатів у Верховну Раду України і закликала усіх охочих приєднатися до молебню.

«Протягом декількох місяців у храмах Львова проходять молитви за чесні вибори. Але більшу силу мають загальні збори громади і поєднання різних конфесій для того, щоб вибори були чесними. У Львові спільні молитви проходять на День міста, освячення води, в День Незалежності, це добра традиція. Нинішні вибори надзвичайно важливі для майбутнього України», - зазначив Косів. !zn

Читайте також:

«Свобода» на Львівщині формує загони для захисту результатів голосування

На виборах в Україні буде не менше чотирьох екзит-полів

Запущена система онлайн-спостереження за виборами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі