У НАТО побачили небезпеку в дедалі більшій популярності "Свободи"

Поділитися
© partyofregions.ks.ua
У НАТО вважають, що зростання підтримки партії "Свобода" серед українців "може дискредитувати націоналістичний рух України". Про це йдеться в підготованій доповіді, проект якої розміщено на офіційному сайті НАТО.

"Свобода - це антизахідна, антиліберальна, антиєвроінтеграційна, антисемітська, але найбільше антиросійська сила", - підкреслюють у документі.

У доповіді йдеться, що на місцевих виборах 2010 року "ультраправа націоналістична партія Олега Тягнибока "Свобода" отримала добрі результати в західних областях - Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській, взявши місцеву владу в районах, де найбільш вороже ставляться до Партії регіонів".

"Тим часом як у країнах ЄС - від Нідерландів до Угорщини та Швеції - в парламентах присутні ультраправі партії, в такій політично нестабільній країні як Україна це найнебезпечніше", - підкреслюють у доповіді.

Крім того, наголошено, що до того моменту, поки комітет не підтримає резолюцію, її вважатимуть особистою думкою авторів документа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі