У Нью-Йорку діаспора закликала не вірити жодному слову «українського диктатора» (ФОТО)

Поділитися
Близько 100 представників української діаспори під стінами Постійного представництва України при ООН у Нью-Йорку закликали міжнародне співтовариство не вірити жодному слову «українського диктатора», який «має сидіти в тюрмі, а не стояти за трибуною ООН». Однією з основних вимог акції була негайна відставка Януковича.

Близько 100 представників української діаспори зібрались у вівторок під стінами Постійного представництва України при ООН у Нью-Йорку щоб висловити свій протест проти правління президента Віктора Януковича.

На мітингу закликали міжнародне співтовариство не вірити жодному слову «українського диктатора», який “має сидіти в тюрмі, а не стояти за трибуною ООН”.

Однією з основних вимог протестної акції була негайна відставка президента Януковича. Пікетувальники співали українських пісень та вигукували гасла патріотичного змісту. Також демонстранти потопталися по портрету президента України.

На акцію пікетувальників зкликав Український когресовий комітет Америки (УККА).

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
sbf_ftx/instagram

Як відомо, Янукович з 24-26 вересня перебуває з робочим візитом у США. Президент виступив на пленарному засіданні 67-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Йому також вдалось сфотографуватися з президентом США та коротко обмінятися інформацією. За словами прес-служби Януковича, він встиг побажати Бараку Обамі успіху на виборах, які відбудуться в США в листопаді цього року. !zn

Читайте також:

Янукович запевнив, що серйозно поставився до резолюції Сенату США стосовно Тимошенко

Янукович впевнений, що після виборів відносини України з країнами ЄС і США відновляться

В Європі та США відбулися акції на захист української мови

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі