У Януковича запевняють, що Меркель його не ігнорувала (відео)

Відео
Поділитися
Зустріч Віктора Януковича з Ангелою Меркель під час саміту НАТО в Чикаго, за словами радника президента, не планувалася, мовляв, тому що немає приводу, щоб говорити про відмову канцлера Німеччини спілкуватися з Януковичем.

Окрема зустріч президента Віктора Януковича з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час саміту НАТО в Чикаго не планувалася жодною зі сторін.

Про це заявив радник президента - керівник Головного управління з питань міжнародних відносин Андрій Гончарук, коментуючи інформацію про те, що Меркель відмовилася спілкуватися з Януковичем.

"Ні спілкування, ні окрема зустріч не планувалися ні німецькою, ні українською стороною. Але під час "tour de table" керівники двох держав привітали один одного", - зазначив він.

"Таким чином, я взагалі не бачу питань для якихось додаткових коментарів контрпродуктивного характеру", - додав Гончарук.

Він також запевнив, що візит президента до США для участі в засіданні глав держав і урядів країн - учасниць Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані був плідним.

"Візит в Чикаго був ефективним, діловим і з конкретними домовленостями. Про це свідчать ті двосторонні зустрічі, які президент України провів зі своїми колегами з Польщі, Румунії та Афганістану", - резюмував чиновник АП.

Як відомо, під час саміту НАТО в Чикаго канцлер Німеччини пройшла повз президента Януковича, не зупинившись, щоб поспілкуватися. !zn

Читайте також:

В Європарламенті запропонували заморозити активи родини Януковича


Європарламент вимагає від України звільнити всіх політв'язнів

Громадяни України, на думку Меркель, страждають від диктатури й репресій

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі