Удальцов посварився з Лімоновим через небажання проводити мітинг «у пісочниці»

Поділитися
Едуард Лімонов розкритикував організаторів мітингу "За чесні вибори" за рішення перенести його з Луб'янської площі у Новопушкінський сквер. На його думку, це зроблено для того, аби швидко розправитися з мітингом. Сергій Удальцов заявив, що Лімонова цікавить тільки власне місце в процесі.

Опозиціонер і письменник, лідер незареєстрованої партії "Другая Россия" Едуард Лімонов розкритикував організаторів мітингу "За чесні вибори" за рішення перенести акцію 5 березня з Луб'янської площі у Новопушкінський сквер.

"Цього разу відверто зрадили протестну більшість, ті 77, а то й більше відсотків, ті тисячі громадян, тих, хто у ці дні висловлювався за мітинг на Луб'янській площі поблизу ЦВК", - пише Лімонов у своєму блозі про опозиціонерів з оргкомітету мітингу "За чесні вибори".

"Скільки тріскучих і, на вигляд, твердих слів ми від них, вождів, почули ще вчора. Як розпиналися! І ось зберуться у пісочниці біля кінотеатру "Пушкінський" на годинку, з 19 до 20 годин, аби покінчити з заходом швидко" , - заявив Лимонов.

Член оргкомітету мітингу опозиції 5 березня Сергій Удальцов відкинув критику Лімонова за вибір місця акції.

"Лімонову не потрібні ніякі спільні дії, його цікавить тільки власне місце у процесі. Самозамилування", - написав Удальцов у Твіттері у п'ятницю. Він вважає, що "Лімонов і його адепти вже 3 місяці цілеспрямовано розколюють опозицію". "Питання - це дурість чи зрада?", - пише Удальцов.

Після багатоденних консультацій у четвер московська влада дозволила опозиції провести 5 березня мітинг "За чесні вибори" у центрі Москви - з 19:00 до 20:00 у Новопушкінському сквері. У разі великого скупчення людей планується перекрити Тверську вулицю. Серед організаторів акції - Борис Нємцов і Сергій Удальцов. Спочатку вони хотіли провести акцію на Луб'янці. !zn

Читайте також:

Влада Москви не проти мітингів, але «майдану» не допустить

Влада Москви дозволила мітинг опозиції 5 березня

У Москві після арешту Удальцова спалахнули нові акції протесту

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі