УДАР не змушуватиме своїх кандидатів зніматися на користь опозиції

Поділитися
© MaximShatrov / yvision.kz
У партії Віталія Кличка заявили, що їм «не доведеться змушувати кандидатів у мажоритарних округах знімати свої кандидатури на користь іншого опозиційного кандидата там, де це необхідно для перемоги демократичних сил». Це буде усвідомлений вибір кандидатів партії.

У партії "УДАР Віталія Кличка" запевняють, що не будуть змушувати своїх мажоритарників знімати кандидатури на користь іншого опозиційного кандидата.

"Партії не доведеться змушувати кандидатів у мажоритарних округах знімати свої кандидатури на користь іншого опозиційного кандидата там, де це необхідно для перемоги демократичних сил. Це буде усвідомлений вибір наших кандидатів", - зазначив керівник Центрального виборчого штабу "УДАРу" Віталій Ковальчук, повідомляє прес-служба партії.
За його словами, "УДАР" має "багато сильних кандидатів, які пройшли жорстке протистояння в одномандатних округах, адміністративний тиск і чорний піар, отримали підтримку людей".
"Сподіваємося, що колеги по опозиції їх підтримають", - підсумував Ковальчук.
Він також переконаний, що в новому парламенті партія "УДАР" буде формувати демократичну більшість з іншими опозиційними силами для того, щоб "перемогти Партію регіонів скрізь, де це можливо: і за партійними списками, і в мажоритарних округах". !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі