Уго Чавесу зроблять ще одну операцію. Він вперше назвав ім'я свого наступника

Поділитися
Уго Чавесу зроблять ще одну операцію. Він вперше назвав ім'я свого наступника © avn.info.ve
Обстеження на Кубі виявило в президента Венесуели нові ракові клітини. Перед операцією він назвав своїм наступником віце-президента Ніколаса Мадуро, колишнього машиніста метро.

Президент Венесуели Уго Чавес визнав, що у нього виявлено ​​нову ракову пухлину. Він знову летить до Гавани, де йому зроблять ще одну хірургічну операцію.

Виступаючи на державному телебаченні, Чавес вперше заговорив про можливість звільнення з посади за станом здоров'я і назвав ім'я свого наступника на випадок, якщо операція пройде невдало.

За словами Чавеса, він вважає віце-президента, главу МЗС Ніколаса Мадуро гідним кандидатом на пост глави держави і закликав громадян голосувати за нього. Мадуро відомий, крім іншого, тим, що до приходу в політику працював простим водієм в метро Каракаса.

«На моє тверде, абсолютне і повне, як місяць, переконання, саме за нього ви повинні проголосувати, якщо буде визнано необхідним провести нові президентські вибори», - заявив венесуельський лідер.

Утім, він висловив упевненість, що лікування закінчиться успішно. «З божою допомогою ми вийдемо переможцями з цього нового бою», - сказав Чавес.

Ця новина стала великим потрясінням для прихильників 58-річного соціалістичного лідера, який у жовтні цього року знову був обраний президентом на шестирічний термін. У ході кампанії він запевняв виборців, що повністю видужав.

З 15 листопада Чавес не з'являвся на публіці, а 28 листопада вилетів на Кубу. Повідомлялося, що він пройде курс фізіотерапії та проведе «кілька сеансів у барокамері для зміцнення здоров'я», однак у ході обстеження лікарі виявили в нього нові ракові клітини.

З середини 2011 року Чавесу було зроблено вже три операції з видалення ракової пухлини.

Уго Чавес, харизматичний політик-популіст і яскравий оратор, колишній підполковник-десантник, в 1992-1994 роках сидів у в'язниці за участь у спробі перевороту, прихильник соціалізму і критик США, беззмінно керує Венесуелою з лютого 1999 року. !zn

Читайте також:

Чавес оголосив, що повністю вилікувався від раку

Уго Чавес переміг на президентських виборах у Венесуелі


Секрет Чавеса


Венесуела навчає мільйони партизанів, готуючись до вторгнення військ США

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі