Українські церкви нагадали депутатам, що за порушення присяги на них чекає Божий суд

Поділитися
Українські церкви нагадали депутатам, що за порушення присяги на них чекає Божий суд © Оксаны Денисовой, Украинская правда
Представники християнських церков України побажали народним обранцям мудрості і пообіцяли молитися, аби Господь вберіг їх від спокус.

Нарада представників християнських Церков України звернулася до новообраних народних депутатів і нагадала їм про відповідальність не лише перед українським народом, але й перед Богом.

Як зазначили лідери церков, депутати, які будуть чесно і по совісті виконувати свій обов'язок, отримають Боже благословення, а на порушників чекає Божий суд.

«Нагадуємо вам про відзначену в Конституції відповідальність – не лише перед українським народом, законодавцями якого ви стали, але і перед Богом. Пам’ятайте: «За всяке пусте слово, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь в день суду: бо від слів своїх виправдаєшся, і від слів своїх осудишся» (Мф. 12:36-37)», - йдеться у зверненні, опублікованому на офіційному сайті УПЦ КП.

Священнослужителі підкреслили, що в роботі та житті треба керуватися законом Божим.

«Благом буде для України, коли її закони матимуть основу в моральних засадах, які випливають з Божого Закону», - йдеться в посланні.

Представники Церков побажали новообраним депутатам ВР мудрості та вміння розрізняти правду і брехню, гарне та погане.

«Ми бажаємо вам, шановні народні депутати України, мудрості, виваженості, плідної роботи на благо України. Підносимо за вас свої молитви і нехай Великий Законодавець Господь допомагає вам, надихає у праці та оберігає від спокус. Бажаємо вам Божого благословення у всіх добрих починаннях!», - йдеться в документі.

Звернення до депутатів підписали: Володимир (Сабодан), предстоятель Української Православної Церкви (Московський патріархат); Філарет (Денисенко), предстоятель УПЦ Київського патріархату; Святослав (Шевчук), верховний архієпископ Української Греко-Католицької Церкви; В'ячеслав Нестерук, президент Всеукраїнського Союзу об'єднань євангельських християн-баптистів; Михайло Паночко, старший єпископ Церкви християн віри євангельської України; Петро Мальчук, архієпископ Римо-Католицької Церкви в Україні; Сергій Дебелинський, президент Братства незалежних церков і місій євангельських християн-баптистів України; Леонід Падун, старший єпископ Української Християнської Євангельської Церкви; В'ячеслав Горпинчук, єпископ Української Лютеранської Церкви. !zn

Читайте також:

Опозиція виштовхала із зали Ради двох депутатів з криками «Тушки, геть!» (ВІДЕО)

Нова Рада обрана: повний список депутатів

У новій Раді як і раніше буде процвітати «кнопкодавство»: сенсорна кнопка поки працювати не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі