Українці очікують збільшення фальсифікацій на парламентських виборах

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Кількість українців, які очікують збільшення фальсифікацій на парламентських виборах 2012 року, майже вдвічі перевищує число оптимістів, що вірять в покращення ситуації.

Як свідчать данні соцопитування Фонду «Демократичні ініціативи», на думку більшості населення (51%), парламентські вибори 2012 року будуть такими ж, як і вибори 2007 року, 14,5% налаштовані оптимістично, вірячи, що наступні вибори будуть більш чесними і прозорими, ніж вибори 2007 року, проте 23% громадян вважають, що вибори 2012 року будуть менш чесними і прозорими, ніж вибори 2007 року.

Нагадаємо, що парламентські вибори мають відбутися в Україні в жовтні 2012 року за змішаною пропорційно-мажоритарною системою.

Опитування проведене Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та фірмою «Юкрейніан соціолоджі сервіс» 17–28 грудня 2011 року. Методом інтерв’ю опитано 2012 респондентів за вибіркою, що репрезентує доросле населення України віком від 18 років за такими показниками, як стать, вік, рівень освіти, регіон та тип проживання. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,2%. Опитування профінансовано за проектом UNITER.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі