Українські зброярі заперечують зв'язки з Саудівською Аравією

Поділитися
Компанія, яка спеціалізується на виробництві морських гармат і ракетних комплексів, відмовилася коментувати, як ящики з українською зброєю опинилися на базі сирійських бойовиків.

Українська компанія «Дастан», яка спеціалізується на виробництві морських гармат і ракетних комплексів, відмовилася коментувати повідомлення про те, що зброю з України було виявлено в Сирії.

У компанії повідомили, що «Дастан» не має контактів з Саудівською Аравією, якій, судячи з маркування на виявлених ящиках, було продано зброю, що потрапила згодом до сирійським повстанцям.

- У сирійських повстанців виявили українську зброю

Раніше в ході розслідування Бі-бі-сі на базі сирійських повстанців у місті Алеппо було виявлено кілька ящиків із зброєю, що призначалися Саудівській Аравії. В якості виробника був зазначений Луганський патронний завод.

Пунктом відправлення значився аеропорт міста Гостомель, яке знаходиться поблизу Києва. В якості міста призначення на маркуванні стоїть Ер-Ріяд. Одержувачем вантажу зазначено управління начальника зв'язку сухопутних військ Саудівської Аравії. !zn

Читайте також:

Янукович заявив, що Україна працює над зброєю, про яку він «не хотів би говорити»

Україну звинуватили в постачанні зброї до Ємену

Україна продала Іраку браковані БТРи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі