Ураган «Сенді» може знизити шанси Обами на перемогу у президентських виборах

Поділитися
© sc.gov.ua
Ураган «Сенді» може негативно позначитися на результатах Барака Обами на президентських виборах. Таку занепокоєність висловив виборчий штаб кандидата від демократів і нинішнього президента.

Виборчий штаб кандидата від демократів і нинішнього президента не виключає, що ураган «Сенді» може вплинути на результати Барака Обами на президентських виборах.

За словами головного політичного радника Обами Девіда Аксельрода, бажано, щоб доступ до виборчих дільниць був вільний. «Чим більше людей проголосують, тим кращим буде наш результат. Тому, значною мірою ураган все ускладнює, це - причина для занепокоєння», - підкреслив Аксельрод.

Як вважають синоптики, «Сенді» досягне північного сходу США до понеділка. Швидкість поривів вітру в епіцентрі урагану досягає 120 кілометрів на годину. Вітер ще може посилитися, коли «Сенді» зустрінеться з циклоном, що прямує з західної частини США.

- В останньому раунді передвиборних дебатів переміг Обама


Надзвичайний стан вже введено у штатах Нью-Йорк, Пенсільванія, Вірджинія, а також в окрузі Колумбія. Від стихії у США можуть постраждати до 60 мільйонів осіб.

Нагадаємо, Ураган «Сенді», названий «Франкеншторм», вже забрав життя близько 40 осіб. За даними національної метеорологічної служби США, основний удар стихії припаде на штати Нью-Йорк і Нью-Джерсі.

Президент США Барак Обама розпорядився привести в стан підвищеної готовності підрозділи надзвичайних служб у регіонах, по території яких пройде ураган «Сенді». Про це повідомила прес-служба Білого дому.

Тропічний шторм «Сенді», який сформувався в західній частині Карибського басейну, почав набирати силу після проходження Ямайки. Він був перекваліфікований в ураган першої категорії небезпеки за шкалою Саффіра-Сімпсона ввечері у середу. Після Куби ураган пройшов над Гаїті і попрямував у бік Багамських островів. Надалі синоптики прогнозують його шлях уздовж східного узбережжя США. !zn

Читайте також:

Ураган «Сенді» пройшовся США

Обама першим в історії президентських виборів США зібрав на передвиборчу кампанію більше мільярда доларів

Обама взяв реванш у Ромні в теледебатах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі