Умови базування ЧФ у Криму мінятися не будуть

Поділитися
© kavkazcenter.com
Україна не робила жодних заяв про те, що необхідно переглянути або змінити умови базування Чорноморського флоту у Криму.

Умови базування російського Чорноморського флоту в Україні в осяжній перспективі кардинально переглядатися не будуть. Про це заявив міністр оборони РФ Анатолій Сердюков.

«У нас немає ніяких даних про те, що Україна планує щось переглядати або змінювати. Все в рамках попередніх домовленостей», - сказав він.

За його словами, це підтвердив перший візит до Росії нового міністра оборони України Дмитра Саламатіна. «Він не робив жодних заяв про те, що потрібно щось переглянути або змінити», - сказав Сердюков.

Сердюков повідомив, що в ході зустрічі з українським міністром обговорювалися питання пов'язані з функціонуванням комплексу з підготовки льотчиків палубної авіації НИТКА, що знаходиться в Криму, 31-го випробувального полігону (Феодосія). «Ми дали вказівки експертам, щоб вони більш активно цими напрямками займалися», - сказав він.

За словами міністра, у нього склалися довірчі відносини з головою військового відомства України ще тоді, коли Саламатін очолював держкомпанію «Укрспецекспорт». «Він кілька разів приїжджав до мене, ми обговорювали низку запитань, зустрічалися на збройових виставках, зокрема, - у Нижньому Тагілі, де обговорювали часткову участь України у модернізації танків Т-72», - сказав міністр.

За оцінкою міністра, відносини військових відомств Росії і України останнім часом розвиваються у конструктивному руслі. !zn

Читайте також:

Росія просить Україну звільнити від податків вантажі, що постачаються для Чорноморського флоту

Більшість українців не хочуть бачити Чорноморський флот в Севастополі

Путін: Росія не планує виводити флот із Севастополя

Київ пов'язав модернізацію російського флоту у Севастополі з ціною на газ

Москва припиняє фінансування ЧФ у Севастополі

Посол: Для усунення загрози від Чорноморського флоту Україні необхідно підписати з Росією 10 угод

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі