У «Батьківщині» вважають, що Генпрокуратура хоче їх знищити

Поділитися
У «Батьківщині» вважають, що Генпрокуратура хоче їх знищити © rian.com.ua
В опозиції вважають, що перевірку генпрокуратурою фінансування виборчої кампанії партії «Батьківщина» направлено на дискредитацію головних опонентів влади.

Генпрокуратурі варто розслідувати справжні злочини, а не займатися виконанням політичного замовлення на знищення найбільшої опозиційної партії. Про це йдеться у заяві партії «Батьківщина» у відповідь на інформацію про розслідування джерел фінансування політичної сили.

«Заява про нібито фінансування партії «Батьківщина»з а рахунок коштів конвертаційних центрів - це повна маячня, не підкріплена жодним фактом, жодним документом. Це чергова порція брехні, спрямована на дискредитацію головних опонентів влади», - йдеться в заяві.

Партія обурена оприлюдненою інформацією.

- Генпрокуратура може ліквідувати «Батьківщину»

«Проте не менше обурення викликає той факт, що Генпрокуратура витрачає свій час і сили на виконання політичного замовлення, у той час як справжні злочини залишаються нерозкритими», - підкреслили у «Батьківщині».

«Абсолютно зрозуміло, що факти нелегального фінансування, конвертації коштів і «відмивання» в офшорах - все це стосується правлячої Партії регіонів і вищого керівництва країни, чиї спонсори саме й використовують кошти, отримані нелегальним шляхом», - наголошується в заяві.

«Батьківщина» закликала Генпрокуратуру зайнятися саме цими злочинами і залишатися «осторонь від політичного життя, як і належить правоохоронним відомствам».

Нагадаємо, 20 грудня з'явилася інформація, що у ГПУ розслідують фінансування партії «Батьківщина» за рахунок коштів одного з київських центрів конвертацій. !zn

Читайте також:

Заступника голови «Батьківщини» Немирю допитали у Генпрокуратурі

Генпрокуратура зайнялася перевіркою джерел фінансування «Батьківщини»

Слідчі намагалися вручити Немирі повістку в аеропорту

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі