У БЮТ назвали брехнею і провокацією заяву, що Тимошенко хоче лікуватися в Німеччині

Поділитися
© ffu.org.ua
Юлія Тимошенко вимагає, щоб її лікували строго за протоколом німецьких лікарів, які радять лікування в умовах стаціонару в спеціалізованій клініці поза колонією. Про виїзд за кордон не йдеться, запевняють у БЮТ.

Заява Державної пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко нібито вимагає лікування в Німеччині - відверта брехня і провокація. Про це 13 березня повідомив захисник екс-прем'єра, нардеп від БЮТ Сергій Власенко.

За його словами, «Юлія Тимошенко вимагає, щоб лікування проходило строго за протоколом німецьких лікарів, які в своєму медичному висновку зазначили, що таке лікування можливе тільки в умовах стаціонару в спеціалізованій клініці поза колонією», повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

Власенко зазначив, що «німецькі лікарі заявили про хронічний і складний характер діагнозів, виявлених внаслідок обстеження Тимошенко».

«Пенітенціарна служба знову займається провокаціями і поширює брехню», - заявив захисник.

Нагадаємо, раніше Державна пенітенціарна служба повідомила, що Юлія Тимошенко відмовляється від лікування, запропонованого німецькими та українськими лікарями, і наполягає на стаціонарному лікуванні за кордоном, а саме в Центрі спортивної науки та спортивної медицини клініки Шаріте (м. Берлін). !zn

Читайте також:

Рада Європи закликає обстежити Тимошенко і Луценка

В Адміністрації президента вважають, що Євросуд виправдає Тимошенко і Луценка

Генпрокуратура виконає рішення Європейського суду за позовами Луценка і Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі