У БЮТ впевнені, що Тимошенко вийде на свободу вже в травні

Поділитися
У БЮТ впевнені, що після розгляду касації Вищим спеціалізованим судом, яке відбудеться в квітні, Тимошенко випустять на свободу.

Депутат Верховної Ради, член фракції «БЮТ-Батьківщина», голова парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віктор Швець впевнений у звільненні колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з ув'язнення до червня.

«
Я хочу, щоб ви десь записали мої слова, потім перевірите: не пізніше, ніж у травні Тимошенко вийде на волю. І не просто вийде, а буде мати всі можливості для повноцінної політичної діяльності», - сказав депутат.

З його слів, розгляд Вищим спеціалізованим судом з кримінальних та цивільних справ касації на вирок екс-прем'єру завершиться не пізніше квітня.

З його слів, у нього склалося враження, що суд усвідомлює невідворотність скасування вироку Тимошенко.

Депутат також висловив переконання, що якщо суди, в яких були оскаржені вироки Тимошенко і колишньому міністру внутрішніх справ Юрію Луценко будуть діяти в рамках законодавства, вони неодмінно їх скасують.

«
Ні, він (Президент Віктор Янукович) не має указувати судам, яке рішення приймати. Досить сказати в слухавку "Далі із приводу Тимошенко й Луценка дійте за законом і за совістю". Усе - через кілька днів рішення буде прийнято, закінчиться ця ганебна історія», - сказав він.

Нагадаємо, в Адміністрації президента не виключають, що Європейський суд може винести позитивні рішення на користь Тимошенко і Луценка.

Читайте також:

Захист виявив зникнення доказів невинності Тимошенко

Генпрокуратура хоче посадити свекра Тимошенко

Київ доводив Брюсселю, що справа Тимошенко - це спосіб розриву газових угод з РФ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі