У Донецьку госпіталізовано 11 голодуючих чорнобильців, але їм вже знайшли заміну

Поділитися
© Un ragazzo chiamato Bi, flickr.com
У Донецьку сьогодні госпіталізовано 11 чорнобильців, які з 15 листопада голодували, протестуючи проти скорочення їм пенсійних виплат. Про це сьогодні повідомив представник ініціативної групи чорнобильців у Донецьку Володимир Сумаруков.

За його словами, «п'ятьох відвезла «швидка» до донецьких лікарень, а ще шестеро поїхали самі до міста Старобешеве, їм «швидка» дала припис, для них вже готові ліжка у місцевій лікарні».

В.Сумаруков зазначив, що всім госпіталізованим вони готують заміну - у голодування вступають нові чорнобильці, які беруть участь в акції протесту.

«До вечора число голодуючих - 43 - ми збережемо. Будуть мінятися люди. Тим, хто втомився морально і фізично, буде знайдено заміну. За 10 днів ми вже бачимо стан кожної людини, до того ж 8 людей ночують у холодних наметах. У першу чергу ми хочемо вивести їх, щоб голодуючі знаходилися тільки в опалювальному наметі», - пояснив В.Сумаруков.

У Донецьку біля будівлі регіонального Управління Пенсійного фонду 43 чорнобильці продовжують голодування проти скорочення пенсійних виплат, розпочате 15 листопада.

1 грудня о 12:00 по всій Україні пройде акція «Переоблік влади», в якій можуть взяти участь всі громадяни. Для цього досить у певний час на своїх робочих місцях виставити табличку «Переоблік», яка символізуватиме невдоволення політичною та економічною ситуацією у країні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі