В ЄврАзЕС досі не знають, чи приїде до них Янукович

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Українська сторона не повідомляла, хто буде її представляти на засіданні ЄврАзЕС 19 грудня у Москві. Про це сказав генеральний секретар ЄврАзЕС Таїр Мансуров.

«Думаю, це буде відомо безпосередньо перед приїздом - наше діло зробити запрошення, і його направлено», - сказав Т.Мансуров.

За його словами, якщо Україну буде представляти посадова особа нижче голови держави, то цей представник не зможе взяти участь у «вузькому» засіданні на рівні президентів. Проте він зможе взяти участь у відкритому засіданні.

«Кого Україна пришле, той і буде брати участь, але формат його участі буде залежати від статусу посадової особи. Якщо це буде президент, він буде брати участь у «вузькому» форматі», - сказав Т.Мансуров.

Нагадаємо, генеральний секретар Євразійського економічного співтовариства офіційно запросив президента України Віктора Януковича на саміт ЄврАзЕС, який відбудеться 19 грудня у Москві. 29 листопада український МЗС повідомив, що на порядку денному В.Януковича на 19 грудня стоїть саміт Україна-ЄС.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі