У Харківській області регіонал підкуповував виборців зеленкою і таблетками від діареї (ФОТО)

Поділитися
© rutube.ru
Кандидат у народні депутати від Партії регіонів підкуповував виборців безкоштовними медикаментами. Для роздачі медикаментів від регіонала були підготовлені списки, в яких значилося близько 700 осіб.

В Ізюмі Харківської області була зафіксована роздача безкоштовних медичних препаратів від імені кандидата від Партії регіонів по виборчому округу № 177 Віктора Остапчука. У пакетику з медикаментами знаходилися агітаційні матеріали. У наборі медпрепаратів, окрім валідолу, вати, бинтів та «зеленки» присутній лікарський засіб «Лоперамід», що володіє протидіарейною дією.

Працівники ізюмської лікарні, яка знаходиться в районі місцевого вокзалу, розносили пакети з медикаментами по будинках і квартирах, в яких живуть люди похилого віку. Як правило, медсестри лікарні, передаючи пакет з медикаментами пенсіонерам, повідомляли, що це подарунок від кандидата в депутати Віктора Остапчука.

Роздача медикаментів проходила протягом одного дня, а потім була припинена, тому що пенсіонери стали швидко ділитися інформацією один з одним, і вона стала надбанням широкої громадськості, викликавши обурення у місцевих жителів.


Для роздачі медикаментів від Остапчука були підготовлені списки, в яких значилося близько 700 осіб. Скільки пакетів було передано пенсіонерам, невідомо. Велика частина «подарунків» залишилася не розданою і знаходиться на території лікарні.

Крім того, активісти Ізюма зараз перевірять інформацію про терміни придатності ліків і медпрепаратів, отриманих пенсіонерами.

Начальник Південної залізниці Віктор Остапчук балотується по виборчому округу № 177 (Ізюм, Куп'янськ, Ізюмський, Куп'янський, Шевченківський та Борівський райони Харківської області). !zn

Читайте також:

Суд вирішив, що син Азарова виборців не підкуповував (ВІДЕО)

У Запоріжжі першокласникам роздали лінійки з прізвищем регіонала (ФОТО)

Регіонали впевнені, що безкоштовна роздача їжі не є підкупом

У Вінницькій області регіонал підкуповував виборців аптечками (фото)

Кожен десятий українець схвалює підкуп на виборах, а чверть ставляться з розумінням

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі