У Хмельницькому три тисячі підприємців вимагають внести зміни до ПК

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Хмельницькому під час регіонального мітингу підприємців відбулися зіткнення між активістами Партії регіонів і учасниками акції.

Близько тисячі прихильників Партії регіонів прийшли на акцію підприємців, в якій беруть участь близько 3 тисяч осіб, і почали скандувати гасла: «Янукович - наш президент!», «Губернатор Ядуха - наш патріот!».

У відповідь підприємці почали вигукувати: «Яничари - геть!». Щоб не спалахнула бійка, між ними вишикувалося близько 60 правоохоронців.

«Регіонали» скандували: «Наталія, віддай гроші шахтарям!» і «Наталію - до Юлі!». (Сьогодні у Хмельницькому знаходиться народний депутат від БЮТ, голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська).

Підприємці у відповідь почали кидати в опонентів яйця, вигукуючи «Ганьба!».

Пізніше голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха заявив, що на мітингу зібралися підприємці, «яких використовують політикани».

«Не треба сьогодні виступати проти влади, треба реально оцінювати можливості бюджету держави, адже її (бюджет) за останні роки поклали на лопатки. Реформам в Україні бути», - сказав він.

Голова ОДА подякував учасникам обох акцій. При цьому він закликав активістів Партії регіонів залишити площу.

У даний час «регіонали» вже покинули площу.

Біля ОДА триває мітинг підприємців, який охороняє міліція.

Близько 3 тисяч підприємців вимагають внести зміни до Податкового кодексу в частині спрощеної системи оподаткування, знизити фіскальний тиск.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі