У Луцьку невідомі обстріляли авто народного депутата від «Свободи»

Поділитися
Інцидент стався в денний час біля центрального ринку Луцька. Постріл було здійснено з невстановленої зброї, куля пробила праве переднє скло автомобіля Mitsubishi Lancer, за кермом якого перебував депутат, і зачепила його скроню.

У понеділок, 24 грудня, невідомі обстріляли автомобіль депутата Верховної Ради від партії «Свобода» Валерія Чернякова в Луцьку.

Про це повідомили «Українські новини» з посиланням на представника центру зв'язків з громадськістю та ЗМІ Управління Міністерства внутрішніх справ в області.
Згідно з інформацією, інцидент стався близько 14:30 на вулиці Глушець біля центрального ринку.
Постріл було здійснено з невстановленої зброї, куля пробила праве переднє скло автомобіля Mitsubishi Lancer з боку пасажирського сидіння.
Депутат перебував за кермом. Оперативна група розслідує обставини події.
У свою чергу, прес-служба Волинської обласної прокуратури повідомляє, що куля пробила лобове скло автомобіля і зачепила скроню депутата. В.Черняк каретою швидкої допомоги був відправлений на обстеження в 2-у клінічну лікарню Луцька.
У прокуратурі також уточнюють, що це сталося, коли депутат повертався з Ковеля, де проживає його сім'я, в Київ на пленарне засідання Верховної Ради.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС України у Волинській Області Олександром Терещуком і прокурором області Андрієм Параку.
В даний час оперативна група працює над причинами обставин інциденту. На думку її співробітників, постріл було вчинено з пневматичної зброї.
Напередодні парламентських виборів «Свобода» повідомляла про напад на кандидата в депутати Ради від партії Юрія Осипчука. За заявою партії, близько десятка людей напали на нього під виглядом журналістів у Рівному. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі