У березні у Перську затоку прибуде третій американський авіаносець

Поділитися
У березні Америка направить до Перської затоки третій авіаносець "Ентерпрайз", а також ракетний крейсер і три ракетних есмінця.

Сполучені Штати у березні перекинуть у Перську затоку ще одну авіаносну ударну групу на чолі з атомним авіаносцем "Ентерпрайз", повідомили ВМС США.

До складу групи, яка базується у Норфолку, штат Вірджинія, увійдуть також ракетний крейсер і три ракетних есмінця.

Як вже повідомлялося, минулої неділі у Перську затоку через Ормузську вже зайшов американський авіаносець "Авраам Лінкольн". Його супроводжують ракетний крейсер і два есмінця ВМС США і по одному кораблю ВМФ Великобританії та Франції.

Тим часом на схід від Ормузської протоки - у північній частині Аравійського моря, що омиває південно-східне узбережжя Ірану, знаходиться авіаносна ударна група ВМС США на чолі з атомним авіаносцем "Карл Вінсон".

У даний час в регіоні Перської затоки США мають п'ятнадцятитисячне армійське угруповання, розміщене у Кувейті, експедиційний батальйон морської піхоти, амфібійно-десантну групу кораблів, що включає вертольотоносець.

Нагадаємо, Барак Обама у зверненні до нації заявив, що Америка не знімає з порядку денного ніякі заходи проти Ірану і в майбутньому тиск лише посилиться. !zn

Читайте також:

Другий американський авіаносець Abraham Lincoln увійшов у води Аравійського моря

Обама: Проти Ірану будь-які заходи прийнятні

Іран може припинити експорт нафти до Європи до введення ембарго

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі