У Менській колонії запевняють, що причин для стаціонарного лікування Луценка немає

Поділитися
Згідно з висновками лікарів Менської колонії, захворювань, що передбачають стаціонарне лікування, Юрій Луценко на сьогоднішній день не має. Так відповіли в пенітенціарній службі на заяву дружини екс міністра про те, що його самопочуття настільки погіршидлся, що йому навіть важко ходити.

Стан здоров'я засудженого екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка задовільний, і не викликає стурбованості у лікарів. Про це повідомили у Державній пенітенціарній службі України з приводу заяви дружини екс-міністра Ірини Луценко про значне погіршення стану здоров'я її чоловіка.

Зокрема, як зазначили у ДПС, на сьогоднішній день медичним персоналом Менської виправної колонії (№ 91) постійно контролюється стан здоров'я Луценка. «Тепер засуджений проходить курс медикаментозного лікування, призначеного лікарями після інструментального та лабораторного медичного обстеження в Чернігівській обласній клінічній лікарні (що було рекомендовано комісією лікарів 2 жовтня)», - йдеться в повідомленні.

Також, за даними ДПС, згідно з висновками лікарів медико-санітарної частини виправної колонії, захворювань, що передбачають стаціонарне лікування, Луценко на сьогоднішній день не має. Крім того, пенітенціарна служба інформує, що найближчим часом в межах виправного закладу буде проведено черговий комісійний огляд Луценка «на предмет оцінки результатів призначеного лікування та вироблення рекомендацій щодо подальшого медичного супроводу засудженого».

- Луценку стало гірше: він відмовляється від їжі і вкритий плямами

Як повідомлялося, сьогодні, 7 листопада, Ірина Луценко заявила, що стан здоров'я її чоловіка значно погіршився. «Юрі було важко дійти до кімнати побачень. Все його тіло вкрито червоними плямами, його турбують постійні запаморочення і нудота», - зазначила Луценко, яка відвідала чоловіка у колонії 6 листопада. «Все це - наслідок нелікування тих хвороб, які підтвердили всі медичні комісії від МОЗ. Адже, крім термінового стаціонарного лікування, Луценко потребує і дотримання суворої дієти - теплої білкової їжі, яка сприяла б хоча б підтримці організму при наявних хворобах цирозу печінки, портальній гіпертензії та інших, підкреслила вона.

За словами Луценка, керівництво Менської виправної колонії № 91 та Державної пенітенціарної служби, ігноруючи всі наявні медичні висновки, «не вжили жодного кроку для лікування Луценка ні в межах колонії, ні у стаціонарних медзакладах», - заявила Луценко. «Максимум, що дозволили собі працівники колонії - це постільний режим для Луценка. Це їхній рецепт для лікування цирозу печінки, гепатиту й інших тяжких хвороб, що входять до переліку захворювань, які є підставою для звільнення засуджених від подальшого відбування покарання», - зазначила дружина екс-міністра. !zn

Читайте також:

Журналістам показали камеру Луценка (ВІДЕО)

Луценко три дні пролежав у медчастині, де «його лікували знеболювальним»

Держпенітенціарна служба не бачить причин звільняти Луценка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі