У МЗС запевняють, що саміт Україна-ЄС відбудеться незалежно від відставок у Кабміні

Поділитися
Представник України при Євросоюзі запевнив, що саміт відбудеться, і закликав усі сторони відмовитися від політизації питання його проведення. «Гонитва за сенсацією повинна мати свої межі», - додав він.

Представник України при Євросоюзі Костянтин Єлісєєв стверджує, що прив'язки саміту Україна-ЄС до складу Кабінету міністрів немає.

Так він прокоментував інформацію про те, що в ЄС планують провести саміт без прив'язки до вирішення проблеми з ув'язненням колишніх членів уряду, однак очікують зміни уряду після виборів.

«З усією відповідальністю заявляю: якоїсь прив'язки проведення саміту до формування нового уряду в Україні, що нібито має стати наслідком проведення парламентських виборів, немає і не може бути», - заявив він.

- Саміт Україна-ЄС відбудеться після відставки уряду

«Очікую, що офіційні чинники ЄС ще раз публічно підтвердять цю позицію», - додав Єлісєєв.

«Закликаю всі сторони відмовитися від політизації питання проведення саміту. На мій погляд, гонитва за сенсацією повинна мати свої межі», - також додав він.

Єлісєєв підкреслив, що саміт відбудеться. «Час його проведення залежить від готовності сторін і змістовного наповнення заходу. І Київ, і Брюссель виходять з того, що офіційні контакти повинні продовжуватися незалежно від будь-яких обставин», - додав він. !zn

Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі