У Москві 12 червня має намір провести черговий марш «За Росію без Путіна!»

Поділитися
© @dlindele
Російські опозиціонери визначилися з наступною датою проведення масової акції протесту. 12 червня вони мають намір провести новий «Марш мільйонів: За вільну Росію! За Росію без Путіна!» у формі культурно-масового заходу, що не потребує узгодження.

Російські опозиціонери мають намір провести новий «Марш мільйонів: За вільну Росію! За Росію без Путіна!» в Москві 12 червня. Про це повідомили організатори акції.

Місце, час і формат проведення акції протесту будуть уточнюватися. Можливо, акція пройде у формі культурно-масового заходу, що не потребує узгодження.

Остання масова акція пройшла 6 травня напередодні інавгурації президента РФ Володимира Путіна і закінчилася затриманням в Москві близько 400 людей. 47 учасників акції опозиції в той день звернулися за медичною допомогою, 29 співробітників поліції за даними МВС також постраждали.

Запланований на Болотній площі в Москві мітинг після «Маршу мільйонів» так і не відбувся. Після спроби мітингувальників прорвати загородження поліція почала затримання. У відповідь у правоохоронців полетіли важкі предмети. «У ментів гайки і бруківка полетіли», - написав користувач Danila Lindele у своєму в Twitter.

Опозиція звинуватила поліцію у тому, що вона блокувала підхід до Болотяної площі. Потім опозиціонери сіли на проїжджу частину, заявивши, що вимагають скасувати незаконну, на їхню думку, інавгурацію обраного президента РФ Володимира Путіна 7 травня і надати їм прямий ефір на федеральних телеканалах. Після сутичок учасники акції залишили Болотяну площу. !zn

Читайте також:

На мітингу проти Путіна в Москві затримали 436 осіб


У Москві затримали близько 30 опозиціонерів (відео)


Поліція розігнала табір опозиції в Москві (відео)

У Москві на «контрольну прогулянку» з письменниками вийшли до 15 тисяч осіб (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі