У Москві після арешту Удальцова спалахнули нові акції протесту

Поділитися
© medcitynews.com
У Москві в понеділок, 26 грудня, почалися протестні акції у зв'язку з новим арештом координатора руху «Лівий фронт» Сергія Удальцова.

Правозахисник Лев Пономарьов вийшов на одиночний пікет до будівлі столичної мерії з плакатом «Режим вбиває Сергія Удальцова - свободу Удальцову! - Катів - до відповіді!».

Біля Тверського суду, де було винесено вирок, зібралися, за різними даними, від декількох десятків до трьохсот прихильників опозиціонера. Підходи до суду було оточено поліцією.

У неділю, 25 грудня, мировий суд засудив С.Удальцова до адміністративного арешту ще на 10 діб - за непокору поліції. Під час засідання суду опозиціонеру, який з моменту першого арешту проводить голодування, стало зле, і його госпіталізували.

Громадська палата Росії вимагає надання всіх матеріалів, пов'язаних з арештом і станом здоров'я С.Удальцова.

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов заявив, що депутати-комуністи у Держдумі готові стати поручителями для негайного звільнення активіста.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі