У «Народній самообороні» заявили про фальсифікацію суддею документів у справі Луценка

Поділитися
Суддя Печерського суду Медушевська фальсифікувала документи, щоб у вироку, винесеному екс-міністру Луценку, склалися всі пазли, заявили в партії екс-голови МВС.

У партії «Народна Самооборона» заявили, що суддя Печерського райсуду Києва Ганна Медушевська сфальсифікувала документи в справі екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка про незаконне стеження, щоб винести обвинувальний вирок.

На сайті політичної сили оприлюднено фотокопії вироку Печерського суду.

«Основною тезою захисту екс-міністра в процесі Луценка було те, що рішення про дозвіл на прослуховування телефонів потерпілого в справі Давиденка ухвалив Апеляційний суд Києва. Це рішення, нагадаємо, до цього моменту ніким не скасоване і не опротестоване. Більш того, це рішення не має ніякого зв'язку з документом, який підписав міністр внутрішніх справ Луценко», - відзначили в прес-службі партії.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
sbf_ftx/instagram

«Як Печерський суд Києва в особі судді Медушевської вийшов з цієї ситуації? Суддя Медушевська не довго мучилася - просто сфальсифікувала документи», - стверджують у «Народній Самообороні».

«Так, вона стверджує в тексті вироку, що в поданні до Апеляційного суду було посилання на постанову Луценка», - підкреслили в прес-службі.

"Народна самооборона" уточнює, що в поданні Генпрокуратури до суду про цей документ мови не було. В якості підтвердження партія опублікувала на своєму сайті скани документів.

"Тому, хто знайде в поданні таке посилання, ми гарантуємо місце факіра-ілюзіоніста в цирку Дю солей з посадою судді Печерського райсуду Києва на півставки", - підсумували в партії.

Як відомо, Печерський районний суд визнав винним Луценка в недбалості при продовженні оперативно-розшукових заходів стосовно водія колишнього заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентина Давиденка та засудив до 2 років обмеження волі. !zn

Читайте також:

Печерський суд дав Луценку 2 роки за епізодом з отруєння Ющенка

Рішення Євросуду не вплине на долю Луценка: екс-міністр отримає 15 тисяч євро, але не свободу


Євросуд не допоможе Луценку і Тимошенко потрапити в Раду


Луценко в Лук'янівському СІЗО за 565 днів прочитав 200 книг

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі